Vi respekterer ditt privatliv. Vi vil ikke selge eller dele dine personlige opplysninger, inkludert navn, fødselsdato, e-postadresse og passord. Meldinger du sender til folk på Speedy Net er personlige og vil ikke bli delt med andre personer eller nettsteder. Passordet ditt lagres kryptert i vår database.

Profilen din på Speedy Net er synlig for alle, men du kan velge hvem du vil dele med e-postadressen din og fødselsdatoen din. Hvis du har registrert deg for Speedy Match, vil Speedy Match-profilen din kun være synlig for personer som matcher deg i henhold til innstillingene du har satt opp på siden, og at du matcher dem i henhold til innstillingene deres. Profilen din på Speedy Match vil ikke vises på Google og er ikke synlig for personer som ikke er registrert på siden.

Hvis du har deaktivert kontoen din på Speedy Net eller Speedy Match, vil profilen din på det nettstedet bli fjernet fra nettstedet, og du vil ikke vises i andres søkeresultater på nettstedet. Merk at deaktivering av kontoen din på Speedy Net også automatisk deaktiverer kontoen din hos Speedy Match. Du kan deaktivere kun kontoen din hos Speedy Match, i så fall vil Speedy Net-kontoen din forbli aktiv. Du kan aktivere kontoen din på nytt etter at du har deaktivert den når du vil.

Hvis du vil, kan du slette kontoen din på Speedy Net. Sletting av Speedy Net-kontoen din vil også automatisk slette Speedy Match-kontoen din. For å slette Speedy Net-kontoen din, logg inn på Speedy Net, deaktiver kontoen din og klikk deretter "Slett konto" (i "Rediger profil"-menyen). Fyll ut detaljene i skjemaet og bekreft. Vær oppmerksom på at en slettet konto ikke kan gjenopprettes. Sletting av konto er permanent og irreversibel.


Speedy